• Αλγερινός προσπάθησε να βιάσει 22χρονη φοιτήτρια
  Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

  Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια κοπέλα από τη Μυτιλήνη, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και αντί για τον ντελιβερά, τον οποίο περίμενε, έπεσε στα χέρια ενός αλλοδαπού επίδοξου βιαστή!

  Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 23χρονο Αλγερινό, ο οποίος λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης χτύπησε το κουδούνι της πόρτας του διαμερίσματος σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης, όπου διαμένει η 22χρονη.

  Η φοιτήτρια, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε παραγγείλει φαγητό απέξω, έτρεξε να ανοίξει νομίζοντας ότι θα ήταν ο υπάλληλος διανομής φαγητού κατ' οίκον. Με θράσος, ο 23χρονος μετανάστης, σύμφωνα με την καταγγελία της φοιτήτριας, όρμησε πάνω της και την έβαλε στο εσωτερικό του σπιτιού προτού εκείνη προλάβει καν να του πει το παραμικρό. Κατά τις ίδιες πηγές, ο αδίστακτος άντρας άφησε την πόρτα ανοιχτή, ενώ η 22χρονη αντιστεκόταν και είχε αρχίσει να καλεί σε βοήθεια!


  ΠΗΓΗ. ΕΣΠΡΕΣΣΟ.

  Για καλή της τύχη τα ουρλιαχτά της άκουσαν οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων, οι οποίοι εγκλώβισαν τον αλλοδαπό (προσπάθησε να το βάλει στα πόδια) μέσα στο διαμέρισμα. Κάποιοι άντρες τον κράτησαν ακινητοποιημένο και άλλοι ειδοποίησαν την Αμεση Δράση. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.